آنالیز

آنالیز

+اینجا برای من یعنی آرامش
+برای دل خودم مینویسم: )
+ در جستجوی خویشتن
+خلاصه لینک برای بلاگفا:
yon.ir/5jhx

عشقم کرمانشاه ^_^

شنبه, ۱۲ فروردين ۱۳۹۶، ۱۱:۵۹ ب.ظ

و اینک تجربیات نصف و نیمه ی بنده :)

1:کلانه(kalaneh): از آرد هست و داخلش پیچک و پیاز خورد کردن 

بعد، میزارن روی ساج اندکی پخته بشه اما بازم پیچک حالت خام داره

2:بژی: از آرد و شکر و آب و رازیانه،  بعدم باید تبحر داشته باشی توی سرخ کردنش ما دو بار درست کردیم یبار خیلی سفت بود و یبارم خمیر :|

3:مشک (mashak) : شیر گاو و گوسفند رو داخلش میریزن بعد تکون میدن حالت همون سانتریفیوژ :دی تا روغن و دوغ از هم جدا بشه،  این مشکم از پوست تو خالی بز هست

4:روغن حیوانی معروف(روین دان) به روش سنتی از همون مشک درست میشه. و از خاصیتش نسبت به روغن نباتی ها میتونین اطلاعات کسب کنید از گوگل جان

سمت راست: لباس محلی آقایان :)

پسره فهمید ازش عکس گرفتم :دی بعد میگه :اِ نمیدونی سرم لخت، اگه عکسم پخش شد چه خاکی به سرم بگیرم:دی،  خیلی خوش اخلاق و خوش صحبت بود،  آقا من عاشقش شدم :|

فردام برم ببینم دوباره هستش :دی

سمت راست: بنده با مونوپاد :دی 

عکس های یهویم طبیعی تر از واقعیاس 0_o

پایین سمت راست:شکوفه های بهارانه، هر چی سوال پرسیدم اینور اونور نمیدونستن درخت چه میوه ی بود،  یه علامت ضربدر ذهنی تو ذهنم زدم میوه هاش رسید یورش ببرم :دی(البته تو این شهر زرنگ از من زیاده) 

و آخرین عکس:چادرنشینی عشایر(خاطرات و تجربه های نصفو نیم و کمرنگ دارم از این ییلاق و قشلاق ها، اینجا بیشتر حالت نمایشی هست)


پی نوشت:بهم. گفتین روی عکسات آدرس وبلاگ بزن به سرقت نره، 

از طرف بنده نوش جانتان:) اصلا وقت و حوصله شو ندارم رو این عتیقه هام آدرس بزنم، مرسی به فکرم هستین:)

۹۶/۰۱/۱۲
آنالیز

نظرات  (۸)

کلانه O_O به به
لباس کردی اُبهته :)))
پاسخ:
اینو خوردم خوب بود ولی بعضی جاها خیلی پیچکش تیز و تند 
لباس کوردی عشقه ست *_*
حیف تو کرمانشاه دیگه کمتر میپوشن :(
شکوفه درخت بادوم هست این شکوفه ها عزیز:)
پاسخ:
مضراب وجدانی شکوفه های درخت بادام؟  
عک خدایا سه چهار تا ازش پیدا کردم 
برم سرچ کنم ببینم کی میرسه با آیکون رقص باباکرم:)
میترسم همونطوری نارس دخلش بندازن هیچی بهم نرسه :| :(
منم میخوام :(
خیلی خوشمزه به نظر میاد
پاسخ:
اصلا بی مبهم بشه کوفتم :( 
چطوری دلم اومد بخورم 
بژیه خوب بود ، کلانه هی بدک نبود 

وای خدا نکنه
نوش جونت نازارکم
پاسخ:
نازار آسمان کو 😍😍
خیلی ممنونم :)
نوش جان :)
هم خوردنی ها، هم خوشی که گذشت :دی
پاسخ:
فدات faella :)
وجدانی خیلی خوش گذشت، حس این توریستای تو شهرمو داشتم :]
ما هم یه چیزی عین عکس یک داریم و بهش میگیم بل بل توش هم پیاز یا سبزی هایی مثل تره یا جیکه:) میزاریم و روی همون چیزی که تو عکسه و بهش میگیم تابه سرخش میکنیم خییلی خوش مزه است:)
لباس کردی واقعا زیباست حتی کت شلوارشون.:)
ممنونم
یاعلی
پاسخ:
دارم  تصور میکنم با دوغ بزنی بر بدن چه حالی دارد :))
نظر لطفت فرشته جان *_* لباسای شمالم رنگی وارنگس دلبرانه س:)
خواهش 
خدانگهدارت باشه عزیزم
البته من اهل جنوبم استان بوشهر:)
پاسخ:
ع نمیدونم چرا یکی از پستاتو خوندم احساس کردم شمالی هستی و اتفاقا رشت :)
خب بژی اینجوری که گفتی درست نمیشه دقیقا یا خمیر میشه یا سفت :))
انصافا چند بار درست کردین ؟:))
بجز اینبار که نوشتی ؟:)
معمولا خودت درست میکنی یا معمولا فقط میخوری ؟:دی 
مواد لازم برای درست کردن بژی اینا به تنهایی  نیست روله :دی 
برای همین است یا سفت میشه یا خمیر ؛)

کلانه رو هیچوقت دوس ندارم و نخواهم داشت :|:)
رین دانی رین دانه که دنآم دبه بو و چویرش (گیاه کوهی برای خوشبو و خوش عطر کردن ) دنآمه  بو :)) 
با تچکر از خودم :دی 



+
شکوفه هاتون ^__^
خودت ^__^


پاسخ:
 واران گیان سلام خوش هاتی قدمت و بان چاویلم نازار
والا من معمولا میخورم , جان ندارم بشینم مشت بزنم توی این خمیر:دی 
انصافا مامانم و خواهرم هفت هشت باری درست کردن مثل سنگ سفت بود , اینا یه شب تا صبح درست میکردن بعد میذاشتنش رو روزنامه تا به اصطلاح روغن پس بده , یبارم عمم درست کرد دقیقا مواد همینا بود گفت میشه بجا آب ,  شیر اضافه کنی و یذره نمکم بزنی ولی متاسفانه مال اونم خمیر شد:دی هر چی سرخ میکردیم یا می سوخت یا خمیر می شد , یبارم وسایلاش بردیم خانه دوستم که خواهرش استاده بژی درست کنه , اونم درست کرد ترد شد اتفاقا ولی مزه ش دوست نداشتم روم نشد بهش بگم نه شیرین بود نه ناشیرین :دی
کلا تجربیات نا موفق زیادی داشتم در یادگرفتن و تست بژی :))
+ کلانه هم فقط مال بیرون میخورم و هی بدم نمیاد
عک خدا چه جالب اصلا اسم این گیاه نشنیده بودم 
این گیاه میزنن تو دوغ یا روین دان؟؟ والا اول باره می شنوم :)
+مخلصتم نازار :)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی